Naar inhoud
Mijn bibliotheek
Om boeken te reserveren, of materialen op je kaart te verlengen moet je inloggen in Mijn Bibliotheek.
Aanmelden
Maak een profiel aan als je voor het eerst gebruik maakt van Mijn Bibliotheek. Registreren
Zoeken in de catalogus
Geschiedenis bibliotheek

Gebruikersonderzoek bibliotheek 2018

De bib neemt deel aan een onderzoek dat navraag doet naar jouw mening, i.v.m. de tevredenheid over het aanbod en de dienstverlening in de bibliotheek, de wijze waarop je van de bibliotheek gebruik maakt, de redenen waarom je de bibliotheek bezoekt, etc.

Om deel te nemen, surf je gewoon naar de webpagina www.bib2018.be

Het onderzoek wordt uitgevoerd door de Onderzoeksgroep TOR van de Vrije Universiteit Brussel en vindt tegelijkertijd plaats in 107 openbare bibliotheken in Vlaanderen en Brussel. Op die manier kunnen de resultaten van de bibliotheek vergeleken worden met die van andere bibliotheken.

We zouden het erg waarderen als je even de tijd neemt om een vragenlijst in te vullen. Het invullen van deze vragenlijst duurt een 20-tal minuten. Jouw deelname is erg belangrijk; enkel op die manier komen we te weten wat je over de bibliotheek denkt en wat je wensen zijn.

De antwoorden die je geeft, worden volledig anoniem verwerkt, zoals de wet op de bescherming van de privacy dat voorschrijft. Het onderzoek heeft geen enkele commerciële of politieke bedoeling, het is puur wetenschappelijk van aard. Indien andere leden van je gezin ook actieve gebruikers zijn van de bibliotheek, maar geen bericht over dit onderzoek ontvingen, mogen zij uiteraard ook deelnemen. De enige voorwaarde is dat zij minstens 18 jaar oud zijn. 

logo_web.jpg
Alle activiteiten