Naar inhoud
Mijn bibliotheek
Om boeken te reserveren, of materialen op je kaart te verlengen moet je inloggen in Mijn Bibliotheek.
Aanmelden
Maak een profiel aan als je voor het eerst gebruik maakt van Mijn Bibliotheek. Registreren
Zoeken in de catalogus
Geschiedenis bibliotheek

Boekvoorstelling : Hard, liefde sterft nooit door Leen Dendievel

Op donderdag 8 februari stelt Leen Dendievel haar boek 'Hard, liefde sterft nooit' voor in de bibliotheek.

Op een bepaald moment in het leven krijgt iedereen ermee te maken: vreselijke hartenpijn. Je wordt verliefd, je denkt dat je de man of vrouw van je leven bent tegengekomen en plotseling verdwijnt hij of zij uit je leven. Van de ene dag op de andere eet je niet meer, slaap je niet goed, sluit je je op, ga je te veel drinken, lig je liever in een bolletje op de grond dan in je bed en staat het huilen je nader dan het lachen. En vooral: je hart doet zeer.

Maar kan dat wel? Kan een hart pijn doen? En hoe kan het dat een persoon zo’n leegte kan achterlaten en jou zoveel pijn kan bezorgen dat je denkt dat je gaat sterven?

In HARD doorbreekt Leen Dendievel het taboe dat er nog steeds hangt rond liefdesverdriet. Ze neemt je mee op een trip door het land der liefde, van de roze naar de donderwolk. Ze bekijkt het emotionele en het fysieke aspect van een gebroken hart en beantwoordt wat je altijd al wilde weten: kan je sterven aan een gebroken hart?

(copyright tekst en afbeelding boek : uitgeverij Horizon)

Deze activiteit wordt georganiseerd i.s.m. Huis van de Mens en  maakt deel uit van ‘LaLaLoveyou’, een ongewone reeks over de Liefde, in Vilvoorde en Halle. Meer info: www.VlaamBrabant-deMens.nu/lalalloveyou

 

Doelgroep : volwassenen
Plaats : Bibliotheek Vilvoorde, Grote Markt 9, 1800 Vilvoorde
Wanneer : donderdag 8 februari, vanaf 19.30 uur
Inschrijven : via Huis van de Mens : tel: 02 253 78 54 - e-mail: vilvoorde@deMens.nu
Prijs : gratis

Opgelet! Als je deelneemt aan onze activiteiten ga je ermee akkoord dat er foto’s kunnen genomen worden van jou of je kinderen en dat deze foto’s gebruikt kunnen worden voor publicatie door Bibliotheek Vilvoorde.
boekvoorstelling.jpg
Alle activiteiten